Ring eller sms på telefon: 23 69 87 87

BETINGELSER

BOOK DIN REOL ALLEREDE NU PÅ 23 69 87 87

ANSVAR

Butik Køb & Salg er ikke ansvarlig for tabte, stjålne eller ødelagte varer. Vi forsøger at undgå tyveri ved almindelig årvågenhed, alarmer og videoovervågning. I tilfælde af brand og vandskade er Butik Køb & Salg ikke erstatningsansvarlig, men dette kan være dækket af egen indboforsikring.

 

LOPPESTATUS

Når du har en stand i Butik Køb & Salg kan du tjekke dit salg på nettet – dette kaldes for Loppestatus.

Når man bliver oprettet som kunde i butikken, får man automatisk en mail med en invitation til at blive oprettet i Loppestatus. Når en bruger er oprettet, kan man nemt gå ind og tjekke sit salg, så ofte man vil. Du kan finde Loppestatus her: www.loppestatus.dk/37

 

UDBETALING AF DIT SALG

I Butik Køb & Salg udbetaler vi pengene for dit salg en gang om måneden.

En periode løber fra d. 16. til d. 15. i efterfølgende måned og udbetales senest d. 22. i måneden.

 

OPRYDNING

I Butik Køb & Salg ved vi, at en opryddet og overskuelig stand sælger bedst. Dette er dit ansvar, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe! Derfor går vi en oprydningsrunde én gang om dagen – der tages forbehold for travlhed. Vi vil råde dig til at forsøge at indrette din stand, så den er overskuelig for øjet som kigger – lad være med at proppe den, fyld op lidt oftere, flyt lidt rundt på dine ting, og sørg for at der jævnlig er udskiftning i varerne.

 

SIKRING AF VARER

I Butik Køb & Salg bruger vi både overvågning, varesikring, alarmsystem og almindelig årvågenhed for at forhindre tyveri. Den bedste måde at sikre sine varer på, er ved brug af alarmer. Vi har 3 forskellige slags, som du kan købe/leje – spørg i butikken, så vejleder vi dig til den bedste løsning. Priser fra 50 øre til 1 krone, se mere under fanen ”Priser”, prisen gælder for hele lejeperioden eller til varen er solgt. Du har mulighed for at få 1-2 produkter i aflåst glasmontre ved kassen, såfremt der er plads.

 

UDSALG

Du kan lave udsalg på din stand på hhv. 25%, 50% eller 75% på alle dine varer. Kontakt Butik Køb & Salg eller henvend dig i butikken, så klarer vi det for dig.

 

EJENDOMSRET

Sælgeren indestår for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde/sælge varerne. Standlejer indestår for evt. krav overfor Butik Køb & Salg.

 

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret på standleje, som er booket og betalt i butikken.

Alle vare i Butik Køb & Salg er købt som beset og kan ikke returneres medmindre andet er aftalt.

 

UDLØB AF LEJEPERIODEN

Lejeperioden fortsætter IKKE automatisk. Hvis du ønsker at fortsætte lejeperioden, og din stand ikke er reserveret til anden siden, kan lejeperioden forlænges, forhør dig i butikken eller kontakt os. Hvis du vil sikre dig samme stand, er det vigtigt, at du booker perioden allerede ved aftalens indgåelse.

Når lejeperioden udløber, og du tømmer din stand, bedes du fremvise billede-ID og kopi af original lejeaftale/internet bekræftelse.

Din stand skal tømmes den sidste dag i din lejeperiode 1 time før lukketid, se tidspunkt på forsiden af lejeaftalen.

Hvis standen ikke er tømt rettidig, vil Butik Køb & Salg tømme standen. Der vil blive opkrævet et gebyr på kr. 100,- for tømningen. De tømte varer vil blive opbevaret uden nogen form for sikkerhed i én uge, herefter vil de blive Butik Køb & Salgs ejendom. Evt. ekstraomkostninger til bortskaffelse betales af standlejer.

 

SIKKERHED, FORTROLIGHED & PERSONDATAPOLITIK

For at kunne indgå en aftale med os, har vi brug for en række oplysninger som: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og kontonummer.  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere vores service til dig. Personoplysningerne registreres hos Butik Køb & Salg og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Standlejer er forpligtet til at vedligeholde egne personoplysninger, kontakt Butik Køb & Salg via e-mail eller telefon ved ændringer i disse oplysninger. Vi opbevarer dine oplysninger streng fortroligt og opfordrer dig som standlejer til at behandle logininformation og password til Loppestatus med største fortrolighed. Vi samarbejder med Politiet, SKAT og andre myndigheder, hvis omstændighederne ligger til grund for dette.

 

ØVRIGE BETINGELSER

Butik Køb & Salg forbeholder sig ret til at:

  • modregning i nuværende og fremtidige tilgodehavender på stande.
  • bortvise kunder.
  • ændre åbningstider, lukkedage og indretningen af butikken.
  • foretage ændringer og udarbejde tillæg til disse vilkår.

Butik Køb & Salg

Maigårdsvej 3A

9900 Frederikshavn

Tlf. 23 69 87 87

Mail: butikkoebogsalg@gmail.com

 

Åbningstider:

Mandag - Fredag 10 - 17

Lørdag - Søndag 10 – 15